Concurs de articole

Pentru ca Digital Eva este locul de intalnire al femeilor care folosesc tehnologia in viata lor, ne dorim ca in perioada urmatoare sa facem cunostinta cu publicul nostru. Stim ca sunt multe voci care

Pentru ca Digital Eva este locul de intalnire al femeilor care folosesc tehnologia in viata lor, ne dorim ca in perioada urmatoare sa facem cunostinta cu publicul nostru. Stim ca sunt multe voci care au ceva de spus si ne-ar placea sa le oferim ocazia sa o faca.

Astfel, pana pe 20 noiembrie invitam la discutie toate doamnele si domnisoarele din tehnologie care isi doresc sa scrie in aceasta sectiune. Asteptam articole de 2000-2500 de caractere pe temele care va preocupa (dezvoltare personala, academica, profesionala etc).

Trimiteti gandurile voastre la digital@eva.ro insotite de nume si prenume plus o fotografie a autoarei (optionala).

Juriul nostru format din echipa de proiect va alege cel mai interesant articol si il va publica, rasplatind desigur autoarea. Oferim si un premiu special pentru determinare si eficienta pentru primul articol pe care il primim la digital@eva.ro. Premiile constau in cadouri surpriza in valoare de 150 ron. Asigura-te ca esti prima care ne scrie si unul din premii este al tau. Daca simti ca nu ai talent la scris, dar cunosti o doamna/domnisoara tech care are, nu ezita sa o anunti! Succes!

cristina-badea
cristina-badea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod